Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Plângeri penale și certificate medico-legale după bătaia din vestiarul CFR Cluj. Juristul clubului a fost cel mai afectat

Bătaia din vestiarul CFR Cluj s-a lăsat cu plângeri penale și certificate medico-legale. Juristul clubului a fost cel mai afectat, din punct de vedere fizic, în urma conflictului.

Ioan Ivașcu, juristul clubului, a și depus plângere penală în urma conflictului din vestiarul CFR de joi seară, iscat în urma înfrângerii echipei de către Steaua Roșie Belgrad.

Juristul Ioan Inașcu Ivașcu și-a scos vineri dimineața certificat medico-legal, de unde reiese că are nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, relatează publicația Monitorul de Cluj.

În bătaia din vestiarul CFR Cluj s-au implicat Ioan Ivașcu, fizioterapeuții Viorel Boncoi, Radu Pralea și bodyguarzii trimiși de patronul Ioan Varga.

„În cursul zilei de astăzi, 27 august, la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citește și
jurnalisti batuti
Un reporter şi un cameraman de la unul dintre cele mai importante posturi afgane de ştiri, bătuţi de talibani

Vineri dimineața, antrenorul Marius Șumudică a fost oprit la intrarea în baza sportivă. Accesul său nu a fost permis, deși avea programat antrenament cu jucătorii echipei. Conform informațiilor apărute în spațiul public, până în acest moment, nu se știe oficial dacă Șumudică rămâne sau nu antrenor la CFR, relatează sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult