Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pierderea unui obiect banal a dat peste cap activitatea unui aeroport din Japonia. Peste 200 de zboruri au avut întârzieri

O pereche de foarfece care a dispărut a provocat anularea sau întârzierea a peste 200 de zboruri pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Japonia.

Personalul unui magazin din aeroportul New Chitose a semnalat sâmbătă lipsa obiectului, potrivit unui comunicat de presă al operatorului aeroportului, Hokkaido Airports. Din această cauză, oficialii aeroportului din nordul prefecturii Hokkaido au decis să suspende temporar toate zborurile, să închidă punctele de control de securitate și să efectueze inspecții de securitate, notează NBC News.

În total, 201 zboruri, 129 de nave care plecau și 72 care soseau, au fost amânate, potrivit unui comunicatul de presă. În plus, alte 36 au fost anulate. Pasagerii care fuseseră controlați anterior au trebuit să fie controlați din nou, iar controalele de securitate au fost suspendate timp de aproximativ două ore pentru a asigura siguranța.

Oficialii au început o anchetă din cauza incidentului

Perechea de foarfece a fost găsită de un angajat al magazinului la o zi după ce au dispărut, a declarat compania care operează aeroportul, adăugând că a verificat dacă este vorba de aceeași pereche.

„Acest incident a avut loc din cauza gestionării neglijente de către deținătorul magazinului”, se adaugă în comunicat. „Ne angajăm să investigăm acest incident, să îi determinăm cauza și să prevenim repetarea lui”, au mai transmis oficialii.

Citește și
vacanta egipt
Final de vacanță transformat în coșmar pentru zeci de români. Oamenii sunt blocați într-un aeroport din Egipt de 30 de ore

Ancheta va continua deoarece perechea de foarfece trebuie scoasă dintr-un dulap încuiat de fiecare dată când este folosită și apoi trebuie pusă la loc. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult