Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Picnic într-un sat de poveste din județul Iași. După o expediție în natură, oaspeții s-au delectat cu bunătăți proaspete

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Iași, vremea însorită a scos sute de oameni la o cursă cu bicicleta, urmată de un binemeritat picnic, într-un sat de poveste.

După expediția în natură, oaspeții s-au delectat cu bunătăți pregătite pe loc, din ingrediente locale. Iar cei mici s-au jucat până spre seară.

Sute de oameni și-au făcut drum cu bicicletele prin sate și poteci abrupte. Entuziasmul și adrenalina i-au purtat până în tabără cu corturi din satul Bârnova, unde arome delicioase se ridicau de pe plitele încinse.

La câţiva metri distanţă, zacusca era vedeta.

Cezar Ciot, producător local: „Sunt niște clienți care mănâncă regulat în tot timpul anului că e post că nu e post, că e toamnă, că e vară, că e iarnă, consumă frecvent”.

Iar pe copii i-au așteptat multe surprize dulci, dar sănătoase.

Unii și-au încercat îndemânarea în lut sau lemn, la atelierele de meşteşugărit. Iar cei care au strans bani în pușculite au făcut și cumpărături.

Femeie: „De mult ne doream să vină căldura și să ieșim în aer liber să ne relaxăm și fix ce ne trebuie”.

Femeie: „Savurăm liniștea de duminică liniștea de weekend. E perfect pentru o duminică în familie, pentru soare, pentru un pic de relaxare, pentru mâncare bună”.

Oana Iliescu, organizator: „Vremea a ținut cu noi noi, nu am nu a bătut vântul, a fost foarte frumos și este în continuare”.

Spre seară, cei mici au plecat acasă ținând în mână creaţiile lor. Iar adulţii - cu mult dorita stare de bine, înainte de o zi de muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult