Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 70 de pompieri s-au luptat preţ de câteva ore să stingă flăcările izbucnite la o hală de producție din Cluj-Napoca

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu de amploare a făcut, miercuri noapte, una cu pământul o hală de producţie, într-un parc industrial din Cluj-Napoca.

Peste 70 de pompieri s-au luptat preţ de câteva ore să stingă flăcările imense şi a fost nevoie de sprijin din alte două judeţe. Din fericire, focul nu a rănit pe nimeni. A făcut, însă pagube considerabile. În ceea ce priveşte cauza, deocamdată autorităţile nu s-au pronunţat. Încă fac investigaţii.

Haosul s-a dezlănțuit rapid și flacările uriașe au înghițit întreaga hală.

Alarma s-a dat în jurul orei 19:30, când doi angajați care se aflau înăuntru în acel moment au simțit un miros puternic de fum și au sunat la 112. În scurt timp se dezlănțuia pârjolul.

Incendiul a putut fi observat de la câțiva kilometri distanță. Misiunea pompierilor este una extrem de dificilă pentru că o bună bucată din acest depozit s-a prăbușit deja.

Citește și
incendiu casa
Doi tineri și-au pierdut bebelușul de 1 an într-un incendiu care le-a distrus casa. Mama plecase la magazin

Focul violent s-a întins pe o suprafață de peste o mie de metri pătrați, iar misiunea pompierilor a devenit tot mai dificilă, de la un minut la altul.

Ca să țină piept incendiului, pompierii au chemat întăriri.

Pompierii din Cluj au solicitat ajutor și la ISU Alba, dar și la ISU Salaj, pentru a putea face față flacărilor care au cuprins această hală. Mai mult decât atât, în proximitatea depozitului, sunt mai multe autoturisme care ar putea să ia foc.

În total, 70 de pompieri au fost mobilizați la faţa locului.

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: „Acționează în aceste momente șapte autospeciale de stins incendii trei platforme de intervenție și salvări de la înălțimi precum și preventiv două ambulanțe SMURD”.

Anul trecut, un alt incendiu puternic a mistuit o hală învecinată. Atunci, cauza a fost un scurt-circuit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult