Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 50 de persoane, arestate în timpul unei orgii. Ce au descoperit polițiștii la percheziții. VIDEO

O orgie ilegală, în urma căreia au fost arestate peste 50 de persoane, a fost întreruptă şi oprită de către poliţişti după o percheziţie.

Evenimentul, care era în desfăşurare la sosirea poliţiştilor, a avut loc sâmbătă seara într-o cabană în apropiere de capitala Belarusului, Minsk. Forţele speciale au percheziţionat cabana şi au arestat peste 50 de persoane, conform RT

Participanţii la acestă petrecere de swingeri au fost filmaţi în timp ce erau arestaţi. Aceştia erau transpiraţi, îmbrăcaţi sumar şi îşi acopereau faţa la vederea camerei. În imagini mai apare un şi bar improvizat, unde se serveau băuturi alcoolice.

Invitaţii au vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, conform unui comunicat al Ministerului de Interne din Belarus, care a mai precizat că acea cabană era, de fapt, un "bordel". Printre clienţi se aflau cupluri, studenţi şi prostituate. În total, au fost arestaţi 34 de bărbaţi şi 18 femei.

În acea cabană, care era închiriată de doi indivizi fără loc de muncă, s-au organizat orgii încă din 2016. Organizatorii îşi găseau clienţii pe reţelele de socializare sau răspândind zvonuri. Intrarea costă 186 de dolari. Totuşi, femeile nu plăteau nimic.

Citește și
prostitutie Marea Britanie
Parlamentul de la Londra, alarmat de numărul interlopilor români care fac trafic de carne vie. Mărturiile victimelor

Ministerul a mai adăugat că petrecerile de swingeri, unde invitaţii schimba între ei partenerii sexuali, au devenit foarte populare. Prostituţia şi bordelurile sunt ilegale în Belarus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult