Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 200 de polițiști, jandarmi și pompieri participă la finala Campionatului de Atletism și Cros a Ministerului de Interne

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 200 de polițiști, jandarmi și pompieri se iau la întrecere în aceste zile. La Târgu Jiu are loc finala Campionatului de Atletism și Cros a Ministerului de Interne.

Concurenții s-au pregătit pentru probe de viteză, aruncarea greutății ori sărituri în lungime. Cei mai buni vor reprezenta țara noastră la competițiile internaționale.

Pentru o polițistă din Dâmbovița, startul a fost unul cu emoții.

Luiza Badea, concurentă: „S-au înmuiat picioarele, serios, de emoții, mereu ai emoții, oricât ai fi de pregătit. Și în lupta cu infractorii, acolo nu ai”. Alții au întâmpinat dificultăți la linia de finiș.

Georgiana Eftenoiu, concurentă: „Am vrut să fac un foto finiș și m-am dezechilibrat. Da, nu am văzut fetele care erau dreapta stânga și am zis să fiu câștigătoare, dar e o căzătură, o să treacă”. Cei care s-au luat la întrecere la Târgu Jiu reprezintă Ministerul de Interne, inclusiv la competiții internaționale.

Citește și
concurs
(P) Concurs special în România, organizat de Air France: două bilete de avion la Paris și șansa de a sta lângă John Malkovich

Denisa Știrbulescu, concurentă: „Nu este greu pentru că îmi place, dar cu antrenament se pot multe lucruri. Anul acesta voi participa la jocurile mondiale ale polițiștilor din Canada”.

Ovidiu Niculescu, concurent: „Am câștigat destule medalii europene cu lotul național al Poliției. Există speranțe există tineri talentați”. Ancuța Bobocel Lădaru, concurentă: „Ea este fetița mea, Eva Maria, opt anișori și este atletă. Reprezentăm noua generație la grupa spiriduși, este o bucurie, o onoare pentru mine să fiu la această competiție”. La finala de la Târgu Jiu s-au înscris peste 200 de angajați din MAI. Una dintre probe se va desfășura într-o pădure de la marginea orașului, unde atleții vor alerga șase kilometri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult