Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pescar salvat de la înec de ceasul său non-smart. Era epuizat după 24 de ore petrecute în ocean

Un pescar a fost salvat de la înec de ceasul său, aproape epuizat după 24 de ore petrecute în ocean. Bărbatul din Noua Zeelandă a avut de-a face și cu un rechin.

Pescarul a fost salvat datorită unui "miracol absolut", el folosindu-se de reflexia soarelui în ecranul ceasului pentru a atrage atenţia, informează AFP, preluat de Agerpres.

Bărbatul pescuia singur când a căzut în apă, marţi, în largul Peninsulei Coromandel, pe coasta de est a Insulei de Nord a Noii Zeelande.

El a fost luat de curenţi şi nu s-a mai putut întoarce la barcă, a explicat sergentul de poliție Will Hamilton.

„Pescarul a petrecut o noapte rece în ocean, prea epuizat pentru a continua să înoate. În timp ce se afla în apă, a venit chiar un rechin să-l adulmece înainte de a pleca din nou. Este un adevărat miracol că pescarul este încă în viaţă după această încercare. Fără intervenţia rapidă a celor trei bărbaţi care l-au reperat, rezultatul ar fi fost cu siguranţă tragic", a adăugat polițistul.

Citește și
pescar sua
Pescar dispărut de două săptămâni, găsit în viață pe o plută de salvare. Pentru a supraviețui, a prins și a mâncat somon

Miercuri după-amiază, trei bărbaţi care pescuiau în zonă au observat o reflexie neobişnuită în apă.

„Au decis să vadă despre ce e vorba şi au descoperit un alt pescar care încerca cu disperare să le atragă atenţia folosind reflexia soarelui în ecranul ceasului său. Este un adevărat miracol că pescarul este încă în viaţă după această încercare. Fără intervenţia rapidă a celor trei bărbaţi care l-au reperat, rezultatul ar fi fost cu siguranţă tragic", a declarat Hamilton.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult