Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa uluitoare pe care a primit-o un vasluian care își bătea soția

Un bărbat din Vaslui, care obișnuia să-și bată soția, mamă a trei copii, a primit o pedeapsă cu totul neașteptată pentru faptele sale.

Judecătoriei Huși l-a condamnat la 8 luni de închisoare cu executare pe bărbatul de 36 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir, pentru cât a chinuit-o pe soția sa, relatează vremeanoua.ro.

De asemenea, instanța i-a interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția lui, timp de un an. 

”Cunoaștem cazul și persoana de la Asistență Socială a monitorizat îndeaproape această familie. El a fost văcar, dar de o vreme nu s-a mai dus cu vacile, ci a mers cu ziua. Bea mult și făcea scandal acasă. Au trei copii destul de mici, la grădiniță sau, cel mult, la școala primară. Indurau cu toții multă suferință cu el, căci consuma băutură pe unde muncea cu ziua.

Dacă acum i-a dat instanța închisoare pentru că își bătea mereu nevasta, foarte bine. Poate cu ocazia asta văd toți cei care își bat soțiile și iau aminte! Nu te mai îmapci cu nevasta, atunci te lași, dar nu te bați. Trebuie pedepse aspre la toți bătăușii, ca să înțeleagă că nu se mai poate așa”, a declarat un angajat al Primăriei Dimitrie Cantemir pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult