Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa riscată de o adolescentă care și-a împins prietena de pe un pod. VIDEO

O tânără de 18 ani din Statele Unite care și-a împins prietena de pe un pod, de la o înălțime de peste 18 metri, provocându-i multiple răni, a fost pusă sub acuzare pentru neglijență criminală, relatează ABC News.

Taylor Smith în vârstă de 18 ani ani a împins-o pe Jordan Holgerson de 15 ani de pe un pod aflat peste Râul Lewis în Vancouver, Washington. Incidentul a fost filmat și a avut loc pe 7 august.

Jordan a căzut în apă de la o înălțime comparabilă cu etajul al treilea al unui bloc. S-a ales cu șase coaste rupte și un plămân perforat. Incidentul a fost filmat cu un telefon mobil de un martor, dar și de o cameră de supraveghere din zonă. Imaginile s-au viralizat online, dar între timp au fost șterse de individul care le-a publicat.

Din relatările celor două fete, Jordan ar fi încercat să sară de pe pod în apă, dar se temea iar Taylor a împins-o ca s-o ”ajute să scape de frică”.

Taylor a fost pusă sub acuzare pentru neglijență criminală și riscă până la un an de închisoare și o amendă de 5000 de $. Tânăra a comentat că accepta acuzațiile și că ”speră la tot ce este mai bun pentru ea și pentru prietena ei, Jordan”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult