Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie. Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii vor resimți mai intens fenomenul

Luna Plină din zodia Capricorn anunță concluzii, decizii importante, încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri inițiate în urmă cu șase luni. Nativii zodiilor Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor resimți mai intens fenomenul astral.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, anunță încheierea unei etape, finalizarea unor proiecte, culegerea roadelor, decizii sau concluzii asupra planurilor începute în urmă cu jumătate de an.

Luna Plină activează axa Rac-Capricorn și va fi nevoie de găsirea unui echilibru între viața de familie (Rac) și viața profesională/ reputația (Capricorn), între nevoile emoționale și domeniul de viață unde se cere responsabilitate.

Arhetipul Racului este despre origini, rădăcini, părinți, atașamente, în timp ce arhetipul Capricornului este despre responsabilitate, organizare, datorie, obiectivele realiste, practice și concrete.

Luna Plină din zodia Capricorn invită la eliberarea unor energii, situații, persoane, care nu ne mai ajută în evoluție. Din configurația astrală face parte și Neptun, care formează un aspect tensionat cu Luna Plină, Venus și Mercur din zodia Rac. Se pot lua decizii în urma unor dezamăgiri, mai ales că Saturn, guvernatorul Lunii Pline se află în Pești, unde pot avea loc încheieri de etape și devenim mai conștienți că este nevoie de începerea unui proces de eliberarea unor blocaje emoționale, care ne țin acorați în trecut.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din Capricorn pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Capricorn activează sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, unde pot avea loc finaluri și încheieri de etape, dar și eliminarea unor situații din viața lor, care îi opresc să aibă un echilibru între viața de familie și viața profesională.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Capricorn dinamizează sectorul perfecționării profesionale, chestiunilor birocratice, călătoriile, sistemul educațional, convingerile și credințele după care se ghidează în viață. Taurii pot încheia o formă de școlarizare, să primească o bursă sau un job în străinătate la recomandarea unui prieten sau a unei persoane cu care au lucrat într-un proiect. De asemenea, li se pot schimba viziunea și perspectiva asupra vieții în urma unei călătorii.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse, sectorul intim, relația cu partenerul, dar și transformările profunde. Saturn, guvernatorul Lunii Pline se află în zodia Pești, pe casa carierei și imaginii și este posibil ca Gemenii să ia o decizie importantă și-n sfera profesională, dar și-n ce privește statutul, astfel încât să iasă dintr-o situație, care le produce stres, suprasolicitare și presiune.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, unde vor avea încheieri, concluzii, decizii. Aspectul tensionat pe care Luna Plină îl formează cu Neptun din casa principiilor ar putea să aducă dezamăgiri, pentru perspectiva lor asupra vieții este diferită de cea a partenerului.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul muncii, relațiile cu colegii rutina zilnică și sănătatea. Se pot încheia etape sau se culeg roadele unor demersuri privind obținerea unui nou job. Totodată, se poate semna un contract, dar care să nu corespundă cu așteptările financiare ale nativilor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, dar și valorificării unei pasiuni. Se poate încheia o etapă amoroasă, se poate trece la un alt nivel sau nativii se pot îndrepta în altă direcție, spre persoane pe care până acum nu le-au luat în calcul, dezamăgiți fiind de actuala relație.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul vieții de familie, casei, administrării unor bunuri, patrimoniului. Au loc înțelegeri, concluzii, discuții, încheieri care privesc spațiul de locuit, o tranzacție imobiliară. De asemenea, nativii Balanță au nevoie un echilibru întra viața personală, de familie și sfera profesională și vor căuta să elimine sau să încheie acea situație, care le pune presiune pe umeri.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion 

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul comunicării, gândirii, negocierilor, învățării și interacționării cu ceilalți. Posibil să aibă loc o discuție importantă în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, iar în sfera profesională legată de un proiect creativ, să aibă loc o negociere pentru încheierea unui contract.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte activități desfășurate pe cont propriu. Săgetătorii caută surse noi de venit și sunt sfătuiți să nu rateze șansele, pentru că pot încheia un contract important din punct de vedere financiar, însă este nevoie să se detașeze de niște situații, care au loc în familie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn 

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Capricorn le activează casa identității și pot culege roadele unor demersuri privind o negociere sau încheierea unui contract cu beneficii financiare importante. De asemenea, pot avea loc încheieri de etape, decizii privind renunțarea la o activitate care nu le mai aduce satisfacție.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Capricorn le activează universul interior, frământările, introspecția, trecutul. Vărsătorii pot avea conștientizări și revelații, să facă pace cu trecutul, să se elibereze de niște tipare, care îi țin în loc să evolueze. Pot accepta o situație la locul de muncă sau pot încheia o etapă, să fie deschiși către alte oportunități.

Pești/ Ascendent în Pești,

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Capricorn le activează sectorul proiectelor de viitor, a planurilor pe termen lung, activităților de pe urma exercitării profesiei, relațiile de prietenie, unde vor exista încheieri, din cauza unor dezamăgiri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult