Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unei turiste care a plătit o avere pentru o cameră de hotel cu „vedere la mare”. Ce a primit de fapt

O turistă din Argentina care a plătit o avere pentru o cameră de hotel „la malul mării” în Italia a avut parte de un șoc atunci când a descoperit ce primise de fapt.

„Am luat țeapă”, a scris Clarisa Murgia într-un video postat pe TikTok, care a devenit viral. Imaginile au strâns peste 3,1 milioane de vizualizări.

Ea a plătit bani în plus pentru cazare după ce a văzut fotografii cu camera cu „vedere la mare” în reclama online a pensiunii, relatează Newsflash, citat de New York Post.

Stațiunea - a cărei locație exactă nu a fost dezvăluită - a fost catalogată drept o vacanță de o viață. Când turista a ajuns la cazare, a descoperit că așa-numita vedere la mare era, de fapt, doar o fotografie.

În videoclipul intitulat „așteptări versus realitate”, tânăra filmează „priveliștea” văzută de pe fereastră, dar când se apropie cu camera de geam devine clar că marea era de fapt un afiș lipit pe peretele clădirii din fața hotelului ei.

„Nimeni nu m-a păcălit așa până acum, hahaha”, a spus ea în video.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Utilizatorii au fost amuzați de cele întâmplate.

„Îmi pare rău, dar asta este hilar”, „Am crezut pentru o clipă” – au scris câțiva dintre aceștia în secțiunea de comentarii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult