Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pârtiile de la Arieșeni, luate cu asalt de iubitorii sporturilor de iarnă, după ninsorile din ultimele zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iarna nu pare să vrea să plece, la Arieșeni, în Alba. A nins ca în povești, iar pârtiile sunt numai bune pentru schiat, spre bucuria celor care sunt pasionați de acest sport.

Sâmbătă, turiștii au avut parte de o zi perfectă cu zapadă și peisaje de basm.

La peste 1.000 de metri altitudine, pe pârtiile de la Arieșeni, a fost forfotă mare. Iubitorii sporturilor de iarnă, care au venit aici și de la sute de kilometri distanță, au schiat fără probleme. A nins în ultimele zile, iar zapadă s-a depus peste stratul artificial.

Turist Drobeta Turnu Severin: „Este printre puținele locuri din țară unde se schiază bine și dacă vremea mai ține cu noi probabil că și la mijlocul lunii aprilie o să prindem zăpadă”.

O altă parte bună este că aici pârtiile nu nici foarte aglomerate. Dan Gligor, administrator pârtie: „Suntem pregătiți pentru un sezon cât mai lung. Vă garantez că pe pârtia Vârtop 2 se va putea schia până cel puțin în 15 aprilie. Stratul de zăpadă depășește un metru”.

Citește și
partie
Surpriza de care au avut parte schiorii pe o pârtie din Poiana Brașov. Dacă îl vedeți, sunați imediat la 112

O urcare cu teleschiul costă 5 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii, iar pentru inchirierea echipamentului de schi, pentru o zi, turiștii plătesc 50 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult