Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parcurile marilor orașe și faleza mării s-au umplut de oameni în prima zi a anului. „Am făcut și baie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

După festinul de Revelion, românii au ieșit la plimbare la amiază, mai ales că a fost o zi neobișnuit de caldă, chiar și cu 12 grade Celsius în unele zone.

Parcurile din marile orașe au fost pline. La orele prânzului, pe faleza de la malul mării, zeci de oameni au ținut să înceapă anul printr-o plimbare relaxantă și au venit să admire valurile și pescărușii.

Pentru un bărbat, parcă a venit primăvara.

Bărbat în pantaloni scurţi și tricou: „Am făcut și baie, este foarte frumoasă ziua de astăzi. Astăzi chiar e cald pentru luna ianuarie. Și apa este foarte caldă, are vreo 7 –8 grade”.

În prima zi din an, constănțenii și turiștii care au venit să-și petreacă Revelionul la malul mării au ieșit într-un număr mare la plimbare pe faleza cazinoului. Vremea a fost plăcută și nu a bătut vântul.

La fel de frumos a fost și la Timișoara, unde s-a înregistrat cel mai călduros 1 ianuarie din ultimii 60 de ani. Centrul orașului a fost aproape plin. Oamenii au profitat de vremea bună și au ieșit la distracție chiar și pe patine.

Și în București, patinoarele amenajate în centrele comerciale au fost pline de oameni.

Fofortă mare a fost și prin parcuri. Câțiva tineri au venit din Franța pentru a petrece seara dintre ani în „Micul Paris”.

Tineri francezi: „Este un oraș frumos! Aseară, de Anul Nou, a fost nebunie! În Sectorul 3, am văzut artificii. În Franța, nu avem posibilitatea să facem acest lucru. Sunt foarte multe locuri de văzut aici! Foarte multe lucruri de făcut!”

Deși au fost câțiva stropi de ploaie la prânz, soarele a ieșit dintre nori în București, unde maxima a ajuns 12 grade Celsius. Și duminică va fi o zi frumoasă pentru plimbări în aer liber. Se mai răcește puțin în cea de a doua săptămână, însă întrega lună ianuarie va fi cu temperaturi de peste zero grade în cursul zilei, mult peste normalul acestei perioade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult