Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parcarea reușită de un valet din Sydney. Manevra prin care a distrus un Porsche

Un valet de la un hotel din Sydney însărcinat să parcheze un Porsche Carrera pentru un oaspete, a reușit să intre sub SUV-ul staționat în față și să-l izbească într-o altă mașină, relatează CNN.

„Am văzut că valetul a lovit mașina parcată”, a spus Jonathan Bouzaid, un martor care a urmărit desfășurarea evenimentelor și a postat fotografii pe Instagram.

„Cred că s-a panicat și a apăsat pe accelerație, facând Porsche-ul să meargă direct sub mașina portocalie și apoi să împingă mașina albă în stâlpi”, a spus Bouzaid. "Cred că valetul nu era conștient de puterea pe care o are un Porsche", a adăugat el. Un Porsche Carrera de lux poate accelera de la 0 la 100 km / h în mai puțin de cinci secunde. Valetul nu a fost rănit și a fost trimis acasă să se odihnească, a spus Camilla Cooper, purtător de cuvânt al hotelului Hyatt Regency din centrul orașului Sydney. Ea a spus că accidentul a avut loc imediat după ora 8 și toate cele trei vehicule implicate au fost avariate. Incidentul a fost investigat, iar hotelul discută cu proprietarul mașinii pentru a rezolva problema.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult