Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-un spital. Scaun cu rotile, filmat noaptea când se plimbă singur

Imagini desprinse parcă din filmele de groază au fost surprinse într-un spital din nordul Indiei. Un scaun cu rotile aflat la intrare a început să se miște singur, a trecut pe o rampă și și-a continuat drumul prin grădină, evitând obstacolele.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 19 septembrie, sub privirile paznicului Manoj Kumar, notează Daily Mail.

Camerele de supraveghere de la o unitatea medicală din Chandigarh surprind momentul în care scaunul cu rotile începe s-o ia singur din loc: se deplasează puțin în spate, apoi, ceva mai rapid, începe să se îndrepte spre ieșire, trece peste o rampă și ajunge în grădină, unde chiar evită un stâlp.

În alte imagini apare paznicul Manoj Kumar privind cum se mișcă singur scaunul.

Citește și
I-a crescut un corn de 10 cm după ce s-a lovit la cap
I-a crescut un corn de 10 centimetri după ce s-a lovit la cap. Reacția medicilor

În zilele următoare, personalul a dezbătut intens subiectul, unii ajungând chiar la concluzia că scaunul era deplasat de o fantomă ce voia să plece din unitatea medicală. Iar mai mulți angajați au început să evite turele de noapte de teama unei ”întâlniri” cu fantoma.

Un medic, însă, a încercat să-și calmeze colegii și a susținut că doar vântul a fost ”de vină” pentru deplasarea scaunului.

„Scaunul cu rotile s-a deplasat pe suprafața lină și a ieșit. Era doar vântul, nicio fantomă”, a spus ea.

La rândul său, Manoj Kumar, care făcea parte dintr-o echipă de trei paznici, a adăugat: „Unul dintre noi plecase în patrulare și altul era înăuntru. Am ieșit să beau apă și am văzut cum scaunul cu rotile se mișcă singur. Era doar vântul, nimic mai mult. Și-mi era foarte frig”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult