Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pachetele de 200 de mil. euro care au căzut din TIR-ul unui român, când polițiștii au deschis ușile. Bărbatul a fost reținut

Un șofer de TIR român a fost reținut în Țările de Jos după ce a fost prins când transporta droguri în valoare de aproape 200 de milioane de euro, potrivit NL Times.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost oprit de poliție duminică, lângă Barendrecht. Când ofițerii au deschis ușile containerului pe care îl transporta, sute de pachete cu cocaină au căzut din el, potrivit autorităților olandeze.

Șoferul româna fost prins după ce polițiștii au primit un pont că un transport de droguri din Belgia se îndrepta către Țările de Jos. Au observat camionul, cu numere de înmatriculare belgiene, și au ordonat să fie scos de pe autostradă în apropierea orașului Zuid-Holland.

Odată ce cărămizile de cocaină au căzut din vehicul, o echipă de specialiști de la biroul vamal din Țările de Jos a fost chemată pentru asistență și au condus camionul într-o zonă sigură din portul Rotterdam.

„În cele din urmă, au fost găsite 1.815 pachete de cocaină, cu o greutate netă de 1.822 de kilograme. Valoarea de piață a drogurilor este de peste 191 milioane de euro. Drogurile au fost distruse”, au transmis procurorii olandezi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult