Modifica setarile cookie
Toate categoriile

OZN în formă de trabuc, surprins dintr-un avion de călători. Era o „navă cilindrică albă, fără aripi, ferestre, marcaje”

Un OZN în formă de trabuc a fost fotografiat dintr-un avion de călători, care zbura deasupra Californiei. Este ultimul din seria obiectelor zburătoare care au fost observate în SUA în ultimele luni.

Pasagerii unui avion s-au speriat de un OZN în formă de trabuc care se îndrepta spre ei, înainte de a dispărea în nori. Potrivit Daily Star, apariția OZN-ului a avut loc în același loc în care s-a petrecut un incident similar, în urmă cu doi ani, Orange County, în California.

Teoreticianul conspiraționist Scott C Waring a distribuit imaginile pe canalul său de YouTube "UFO Sightings Daily" publicând video-ul făcut de pasagerul unui zbor din 11 martie.

O pată dreptunghiulară, de culoare argintie, poate fi văzută mișcându-se într-un ritm constant.

Obiectul se deplasează spre dreapta, la o altitudine similară cu cea a avionului.

Citește și
avion militar rus
Avioanele rusești care zburau către Sankt Petersburg, întoarse din drum. Posibil OZN semnalat

Pasagerul care a făcut descoperirea se afla într-un zbor Southwest Airlines care se îndrepta spre San Diego, iar OZN-ul a apărut deasupra Californiei.

Obiectul a fost descris ca fiind o „navă cilindrică albă, fără aripi, ferestre, marcaje sau caracteristici vizibile" care „se deplasa pe o traiectorie constantă - nu se mișca rapid și nici nu plutea. A dispărut apoi în nori. OZN-ul nu avea niciun mijloc vizibil de propulsie sau gaze de eșapament. L-am înregistrat pe telefonul meu cu un video timp de aproximativ 18 secunde înainte să dispară", a relatat pasagerul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult