Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ouă cu surprize pentru animalele de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Ce se afla în interior

Your browser doesn't support HTML5 video.

În această perioadă, meniul este unul special inclusiv la Zoo. La Târgu Mureș, de exemplu, animalele - de la girafe și până la broaștele țestoase - au fost răsfățate cu ouă cu surprize.

Nu a fost vorba de ciocolată însă, ci de salată, insecte sau semințe, în funcție de preferințele fiecărei specii.

Suricatele, broaștele țestoase, caprele alpine, mandrilii, păsările flamingo și girafele de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș au fost răsfățatele zilei. Au primit ouă cu surprize, din care s-au înfruptat sub privirile vizitatorilor. Pentru broaștele țestoase a fost o adevărată aventură să ajungă la salata ascunsă în ouă.

Copil: „Am văzut broască țestoase care mănâncă ouă care au salată”. Femeie: „Copiii sunt foarte bucuroși să vadă broaștele testoase. Mă bucur că și copiii văd și altceva”. Fată: „E foarte drăguț, mai ales în perioada de Paște. Este foarte dragut că fac acest lucru”.

Curioase din fire, suricatele găsesc rapid hrana. Așa că n-au avut probleme nici cu ouăle cu surprize.

Citește și
ursi
Familia de urși care a „vizitat” la începutul săptămânii Grădina Zoologică din Târgu Mureș, din nou pe străzile din oraș

Halmagyi Ildiko, biolog Grădina Zoologică Târgu Mureș: „Ouăle le-am am pregătit din hârtie și lipici. Înăuntru am pus insecte, larve de insecte și mâncare pentru pisici. E tipic o fire curioasă si această curiozitate le ajută când trebuie să exploreze o sursă variată de hrană”.

Mandrilii au primit, în schimb, produse de panificație, semințe și cereale, iar pentru girafe, îngrijitorii au pregătit crengi la discreție.

Szantho Janos, director Grădina Zoologică Târgu Mureș: „E un program educativ- interactiv la diverse specii de animale. Încercăm să diversificăm programul nostru”.

Cu această ocazie, vizitatorii care au ajuns la Grădina Zoologică au primit mai multe informații și despre hrana animalelor din padocuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult