Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Organizatorii "Neversea" au anunţat primele nume care vor urca pe scena festivalului în 2022. Surprize mari pentru fani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Organizatorii ''Neversea'' - cel mai mare festival de muzică organizat pe o plaja din Europa - au anuntat, joi, primele nume pentru ediția din 2022.

Celebra trupă Black Eyed Peas, DJ-ii Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo si Timmy Trumpet, sunt printre cei care vor urca pe scena principala. A IV-a editie "Neversea'' va avea loc între 7 si 10 iulie.

Rapper-ul fenomen BBNO$, care a cucerit lumea cu piesa ,,Lalala", vine pentru prima oară în România, la Neversea. Hit-ul său, difuzat pe tot globul, are sute de milioane de vizualizari pe internet. 

Artiști cu șase premii GRAMMY în palmares, Black Eyed Peas spun că s-au îndrăgostit de România în 2018, când au participat la UNTOLD. În vară îi vom asculta din nou, dar la mare.

La rândul său, Alan Walker este considerat unul dintre cei mai creativi producători din noua generație. La fel ca el, pe scena principală vor fi Dimitri Vegas & Like Mike. Cei doi frați se situează pe locul al doilea în topul celor mai buni DJ-i din lume.

Citește și
Nerversea
Festivalul Neversea a fost amânat pentru anul viitor

Un fenomen al muzicii electronice, Don Diablo promite un show spumos vara viitoare, la malul Mării Negre.

Festivalul va avea loc intre 4 și 7 iulie, la Constanța. Abonamentele costă de la 104 euro + taxe și sunt disponibile pe neversea.com.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult