Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul Cluj-Napoca se transformă în capitala distracției. Festivalul Untold, disponibil pe VOYO

Your browser doesn't support HTML5 video.

În urmă cu puțin timp, în Cluj-Napoca, s-au deschis porțile festivalului „Untold”. Organizatorii anunță că sunt câteva sute de mii de spectatori care vor participa anul acesta, mulți veniți din străinătate.  

Iar pentru cei care nu ajung la Cluj în acest weekend, festivalul Untold se vede LIVE, pe VOYO!

Ca să nu apară incidente, autoritățile și organizatorii au luat măsuri stricte de securitate. Un elicopter va supraveghea zi și noapte zona de festival și - în premieră - spectatorii prezenți la scena principală vor fi numărați cu un sistem video.

Aceștia sunt primii spectatori care au pătruns anul acesta în universul festivalului Untold. La intrare, toți au fost controlați pentru a nu avea la ei droguri ori obiecte interzise. Dincolo de filtrele de securitate, o gașcă de toboșari le-a făcut primirea.

Spectatori: „Nu avem așteptări, știm la ce să ne așteptăm. Suntem a cincea oară aici. Suntem a cincea oară la Untold. Știm exact la ce să ne așteptăm.”

Citește și
untold
Programul de ridicare a brățărilor la UNTOLD. Din 8 august, 250 de artiști vor fi prezenți la festivalul din Cluj-Napoca

Spectatori: „Multă distracție.”

Potrivit organizatorilor festivalului, câteva sute de mii de spectatori sunt așteptați la ediția de anul acesta.

În oraș, greu se mai găsesc locuri de cazare. În unele hoteluri, ora la care este servit micul dejun a fost modificată în perioada festivalului.

Viorel Nergheș, managerul unui hotel: „Știm că se întorc târziu, așa că le oferim un mic dejun până la ora 11:30.”

Un grup de foști absolvenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca a realizat o brățară pentru ca, anul acesta, și persoanele cu deficiențe de auz să poată simți atmosfera de la Untold.

Marioara Mihali, reprezentanta start-up-ul care a produs brățara: „O punem pe mână, are un buton on/off și microfonul va capta sunetul, ceea ce va genera vibrații.”

Zona festivalului Untold va fi monitorizată de peste 300 de polițiști.

Iulian Timșa, reprezentant poliție Cluj: „Un elicopter electro-optic, pe timp de zi și noapte, coordonează echipajele de poliție.”

Anul acesta, la festival, va fi folosit și un sistem de supraveghere video care va monitoriza în timp real numărul de spectatori care vor ajunge la scena principală, pentru a nu se depăși capacitatea stadionului de 60.000 de oameni.

În această seară, evoluează Louis Tomlinson, Tom Grennan, alături de Purple Disco Machine și duo-ul Blasterjaxx, iar show-ul live de la Untold se vede chiar acum și pe VOYO!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult