Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Operată fără anestezie, pentru că nu simțea durerea. „Nu știam că este ceva anormal”

O femeie în vârstă de 71 de ani trăiește o viață lipsită de dureri, din cauza unei mutații genetice rate, care afectează doar o persoană din câteva milioane.

Jo Cameron din Australia spune că își dă seama când se arde de abia atunci când simte mirosul flăcării. La un moment dat, i-a luat câteva zile să realizeze că are mâna ruptă, potrivit Daily Mail.

Astfel, femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale și a fost tratată doar cu paracetamol, după ce a spus că disconfortul ei este zero.

„Când aveam opt ani, mi-am rupt mâna după ce am căzut, dar nu mi-am dat seama. Mă ard mereu la cuptor, dar realizez abia atunci când simt miros de flacără. Uneori mă tai și nu îmi dau seama până nu văd sângele. Până acum câțiva ani, nu știam că este ceva anormal”, spune femeia.

Însă pe lângă imposibilitatea de a simți durerea, femeia este mereu foarte calmă și spune că nu intră niciodată în panică, dar are uneori pierderi de memorie.

Citește și
Emiliano Sala
Reacții pline de durere după confirmarea morții lui Emiliano Sala. Mesajul surorii sale

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult