Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oamenii sunt terorizați, după ce casele le-au fost invadate de șobolani: „Au început să fie din ce în ce mai disperați”

Șobolani au început să invadeze casele oamenilor din Marea Britanie, după ce au rămas fără hrană, ca urmare a măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Localnicii din zonă sunt îngroziți de invazia rozătoarelor și povestesc cum devin din ce în ce mai agresive ca urmare a faptului că au rămas fără hrană, dat fiind faptul că restaurantele s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Mirror.

Autoritățile au precizat că în ultima vreme au primit tot mai multe apeluri de la oameni, prin care le cereau ajutorul pentru a scăpa de șobolanii care le intrau în case prin scurgeri și toalete. Tot oficialii au mai adăugat că rozătoarele și-au adaptat comportamentul pentru a putea supraviețui, începând să se mănânce între ele.

„Cu siguranță că a existat o schimbare de comportament a șobolanilor din cauza izolării. Înainte, oamenii aruncau resturile de mâncare pe drum sau în parcări, dar acum cei mai mulți dintre ei sunt în case. Șobolanii au început să fie din ce în ce mai disperați, așa că se îndreaptă către casele lor”, a mai declarat un specialist.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult