Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O vedetă a YouTube-ului a murit într-un accident. A intrat cu mașina McLaren pe contrasens

Trevor Heitmann, un tânăr de 18 ani care avea 900.000 de abonați pe contul de YouTube, McSkillet, a provocat un accident cu trei morți.

Trevor a intrat cu mașina sa, un McLaren în valoare de 500.000 de dolari, pe contrasens și a izbit frontal cu 160 km/h un Hyundai SUV în care se aflau Aileen Pizarro, de 43 de ani, și fețita sa, Aryana, de 12 ani. În urma impactului, cele trei persoane au murit pe loc.

Prima ipoteză este că tânărul s-ar fi sinucis. Acesta pierduse recent 100.000 de dolari, după ce i-a fost interzis să mai vândă diverse accesori de pe contul de Counter Strike: Global Offensive.

Deși este o celebritate pe YouTube, de abia acum s-a aflat cine era în spatele contului McSkillet. Acesta nu dezvăluise niciodată pe internet cum arată.

Citește și
accident tulcea
Accident grav în Tulcea. Un tânăr a murit iar altul a rămas fără un picior

După tragedie, pe site-ul GoFundMe a fost deschis un cont în numele familiei Pizarro. ”Ieri, mama și sora mea au fost luate de lângă mine în urma unui accident în San Diego. Între timp, eu, bunicul meu și fratele meu încercăm să ne revenim și să mergem mai departe. Această pagină este pentru a ne ajuta cu costurile înmormântării și orice alte costuri după moartea lor. Mulțumim pentru susținere”, este mesajul postat de unul dintre fiii lui Aileen.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult