Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O Tesla rămasă fără baterie a blocat timp de 3 ore ieșirea din parcarea celui mai mare centru comercial din UK

O mașină electrică Tesla care a rămas fără baterie a provocat haos în parcarea subterană a celui mai mare centru comercial din Marea Britanie, relatează Daily Star.

Autoturismul a rămas blocat chiar pe rampa de ieșire, iar în urma sa s-a format o coloană uriașă. Timp de trei ore șoferii nu au putut să își scoată mașinile din parcarea centrului comercial londonez.

Revoltat de situație, un șofer și-a exprimat frustrarea pe Reddit, unde a postat și imagini cu mașina electrică rămasă în pană. Într-una dintre fotografii se vede o Tesla Model S de culoare neagră, oprită pe marginea rampei de ieșire din parcarea subterană, însă mașinile încolonare în urma ei nu au suficient spațiu să treacă.

În cele din urmă șoferii celor 10 autoturisme aflate pe rampă în urma Teslei blocate au trebuit să dea cu spatele, asistați de reprezentanții centrului comercial, ca ieșirea să poată fi eliberată. Asta s-a întâmplat însă abia după trei ore, timp în care au avut loc mai multe încercări eșuate de a eliebra rampa.

Potrivit Tesla, mașina are o autonomie de 580 de kilometri când bateria este încărcată 100%.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult