Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit o tânără care s-a urcat în avion imediat după o operație estetică. „Evident că era sânge”

Un model de pe Only Fans, pe nume Weronika, a avut parte de șocul vieții sale în timpul unui zbor. Ea a povestit cum „i-a explodat capul” în timp ce se afla în avion, din cauza presiunii.

Femeia s-a îmbarcat în avion la scurt timp după ce a suferit o opetație estetică de cantoplstie (operația pentru ochi de pisică) în Turcia, potrivit New York Post.

„Eram în avion. Totul era liniștit. Ne-am pus să dormim pentru că am decolat la 2:00 dimineața, iar când m-am trezit, durerea era insuportabilă”, a povestit fata pe Tik Tok.

„Totul era foarte dureros. M-am ridicat, m-am dus la baie și am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere. Ce se întâmâmplă?”

În video-ul postat pe Tik Tok, femeia explică faptul că a suferit o intervenție chirurgicală estetică, de cantoplastie, cu câteva ore înainte ca iubitul ei să cumpere biletele pentru avion.

Ce este operația de cantoplastie

În timpul procedurii cosmetice, chirurgul creează o incizie în colțul exterior al pleoapei, taie tendonul cantal, îl strânge și îl trage într-o poziție ridicată și îl fixează cu suturi înainte de a închide incizia. Tratamentul creează un aspect mai ridicat al pleoapei exterioară pentru a produce o formă elegantă și alungită.

În aeroport, fară acte medicale

Femeia povestește că a întârziat la programarea pentru procedură, iar chirurgul ei se grăbea și a uitat să-i furnizeze documente care indică faptul că avea autorizație medicală pentru călătorii cu avionul.

Fără documentele adecvate, personalul aeroportului a refuzat să o lase să se îmbarce în avion până când nu a fost verificată de un medic la fața locului, ceea ce a costat-o 100 de dolari.

După ce au primit acordul de la medicul de la aeroport, Weronika, al cărui cap era bandajat în jurul circumferinței, și iubitul ei s-au așezat în avion, așteptându-se la o călătorie fără evenimente.

Dar după ce a auzit acel zgomot îngrozitor, modelul a știut că ceva a mers îngrozitor de rău.

„Imediat după, încep să simt acest lichid fierbinte picurându-mi pe gât... evident că era sânge”, a povestit ea.

Weronika a continuat să dezvăluie că medicul ei i-a plasat un dren de lichid în spatele urechii în timpul procedurii, dar lichidele, aparent, nu s-au golit complet, ceea ce a făcut ca pielea ei să se umfle și, în cele din urmă, să rupă cusăturile din spatele capului. Ea crede că „presiunea” din cabina avionului a contribuit și la aceasta problemă.

„Când firele s-au rupt, tot lichidul a țâșnit dintr-o singură mișcare”, a spus Weronika, care a încercat să oprească sângerarea cu țesuturi.

Ea și iubitul ei au decis să țină bandajele și șervețele pe cap pe toată durata zborului, fiind de acord să-și contacteze chirurgul odată ce au aterizat.

„Am simțit atât de multă durere pentru tot restul zborului”, a mărturisit ea.

Odată ajunsă pe pământ, Weronika și-a spălat sângele din păr și și-a făcut poze cu rana din capul ei pentru a le trimite medicului.

Ea a susținut că medicul a sfătuit-o pur și simplu să nu solicite asistență medicală și să continue să aplice crema cu antibiotice prescrise în zonă.

„Dar m-am trezit a doua zi dimineața și rana [a fost] infectată. A fost atât de groaznic”, a spus ea.

În efortul de a înlătura infecția, iubitul Weronikai a „presat” iod pe rană, sperând că dezinfectantul va ajuta.

Weronika, a căriei sănătate este acum bună, a povestit întreaga experiență pe Tik Tok, iar internauții nu au ezitat să facă diferite comentarii.

„Aproape că am leșinat doar ascultând asta”, a spus altul.

Majoritatea fanilor au fost pur și simplu uimiți că a supraviețuit experienței chinuitoare.

„Nu pot trece peste faptul că ești în viață”, a spus un internaut uluit.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult