Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără s-a despărțit de logodnic cu o săptămână înainte de nuntă dupa ce i-a aflat ”secretul întunecat”

O tânără de 21 de ani și-a anulat propria nunta, fiind uimită și "dezgustată", după ce i-a aflat secretul logodnicului ei.

Claire Dalton a dezvaluit că ea a anulat evenimentul cu o săptămână înainte de nuntă, după ce a descoperit că logodnicul ei se uita la filme pentru adulți, conform The Sun

Se pare că barbatul a ținut secret acest aspect timp de patru ani, cât a durat relația celor doi. Din cauza șocului avut, tânăra a anulat nunta, deși au plănuit organizarea evenimentului timp de 6 luni.

Claire suține că este o persoană foarte pioasă și a precizat că visa la o relație bazată "pe încredere și puritate" încă din copilărie. Cu o săptămână înainte de nuntă, ea și logodnicul său voiau să facă cumpărături. Tânăra i-a folosit telefonul bărbatului pentru a verifica dacă un magazin era încă deschis.

Totuși, când voia să tasteze în bara de căutare numele magazinului, a observat că bărbatul "căutase site-uri pentru adulți timp cu câteva ore înainte ca ea să îi ceară telefonul". 

Inițial, viitorul ei soț a negat că el efectuat căutarea și a dat vina pe fratele său, căruia i-ar fi împrumutat telefonul. Până la urmă, bărbatul a recunoscut că el a fost și că e dependent de filme pentru adulți.

Claire a precizat. "La început am crezut că e o glumă proastă. Nu mi-ar fi trecut prin cap că dependența lui de pornografie îmi va afecta viața atât de mult".

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult