Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără care furase două cutii de lapte praf dintr-un supermarket a fugit cu agentul de pază pe capota mașinii. VIDEO

Scene desprinse parcă dintr-un film thriller s-au derulat în Polonia. O tânără din Cehia a fost surprinsă să furase două cutii de lapte praf dintr-un supermarket și a fugit apoi în mașina cu care venise. Paznicul a sărit pe capota ei.

Incidentul a avut loc în Jastrzębie-Zdrój, voievodatul Silezia, la granița cu Cehia.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost surprinsă, pe camerele de supraveghere, de un agent de securitate cum a sustras două cuții de lapte praf. Femeia a reușit să plece din magazin în mașina cu care venise, iar paznicul a fugit după ea și a oprit-o, pentru a o reține până la sosirea polițiștilor, scrie Polsat News.

Agentul de securitate a decis să nu cedeze și a sărit pe capota mașinii tinerei.

„Femeia a ieșit din parcare pe drum și a condus cu bărbatul pe capota vehiculului ei. În timp ce conducea, a trecut și pe semaforul roșu la o intersecție. După 200 de metri, după ce, probabil, și-a dat seama ce a făcut, s-a oprit”, a precizat Poliția Municipală din Jastrzębie-Zdrój.

Citește și
acc
Impact devastator filmat. Băiatul de 18 ani din Brăila care a izbit autospeciala poliției conducea o mașină furată

Tânăra a fost reținută și acuzată de „nerespectarea drepturilor de proprietate și tentativă de omor sau vătămare corporală gravă”. Ea riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult