Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a fost reținută pentru că a șantajat un bărbat însurat, după mai multe discuții intime. Câți bani a obținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 28 de ani din Dej a reușit să stoarcă de bani un bărbat însurat, după mai multe conversații fierbinți.

După mai multe zile în care au făcut schimb de mesaje a urmat șantajul. Pentru ca soția să nu afle de dorințele ascunse ale partenerului, bărbatul ar fi fost dispus să facă orice.

Cei doi s-ar fi cunoscut pe rețelele de socializare, în urmă cu mai multe săptămâni. În tot acest timp, tânăra de 28 de ani a conversat prin mesaje cu bărbatul de 51 de ani. Așa a aflat că acesta este din Bistrița-Năsăud, are o căsnicie de mai mulți ani, dar și mai multe fantezii. Conversațiile au devenit tot mai explicite și au continuat zile în șir.

Asta până când tânăra a început să-l șantajeze pe băbatul însurat. Acesta a spus că va publica toate conversațiile pe rețelele de socializare și îi va informa și soția dacă nu va primi 5 mii de lei.

Speriat de consecințe și că își va distruge căsnicia, bărbatul i-a virat suma cerută. Doar că amenințările nu s-au oprit aici.

Citește și
Un tânăr din Olt a șantajat un adolescent de 15 ani și l-a făcut să-i dea peste 18.000 de lire sterline
Un tânăr din Olt a șantajat un adolescent de 15 ani și l-a făcut să-i dea peste 18.000 de lire sterline

Femeia nu s-a mulțumit cu atât și i-a cerut încă 2.300 de euro. De această dată, bărbatul nu a mai cedat și cu orice risc a mers la poliție. Acum tânăra este reținută pentru 24 de ore și este cercetată pentru șantaj.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult