Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O sculptură în forma unei grenade a oprit la sol un avion, în Frankfurt. A fost nevoie de intervenția geniștilor

O sculptură în formă de grenadă a alarmat echipele de securitate de pe aeroportul din Frankfurt. Poliția și geniștii au intervenit și au percheziționat bagajul suspect.

 

Sculptura a fost depistată la scanarea bagajelor, iar agenții de securitate au anunțat imediat poliția. O echipă de geniști a intervenit imediat pe Aeroportul Internaţional Frankfurt, relatează agenţia DPA, preluată de Agerpres. Sculptura în formă de grenadă a fost depistată într-o valiză valiză aflată în drum spre Statele Unite, la controlul bagajelor.

Un angajat al serviciilor de securitate din aeroport a descoperit presupusa grenadă de mână, marţi, în timpul scanării bagajului, a declarat miercuri poliţia federală germană. Zona a fost împrejmuită de poliţie.

Avionul, care se afla deja pe pistă, a decolat spre Washington cu o întârziere de aproape o oră şi jumătate, fără valiza în care a fost găsit obiectul suspect.

Citește și
politie
Un bărbat din județul Botoșani a găsit o grenadă în timp ce săpa în grădină

Obiectul fusese transformat într-o sculptură şi nu putea fi utilizat pe post de grenadă, au indicat autorităţile.

Poliţia a precizat că obiectul nu a reprezentat în niciun moment un pericol.

Proprietarul valizei, un cetăţean american în vârstă de 56 de ani, se afla deja la bordul aeronavei. Poliţia a transmis că bagajul său va fi trimis ulterior în Statele Unite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult