Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Celebra vloggeriță YouTube dispărută de nouă zile a fost găsită de poliție

Marina Joyce, o populară vedetă YouTube din Marea Britanie, a fost de negăsit vreme de nouă zile. Sâmbătă, autoritățile au anunțat că au dat de fată, este bine și în siguranță.

UPDATE: Marina Joyce, vloggerița cu peste două milioane de fani pe YouTube, a fost găsită și este în siguranță, a anunțat poliția londoneză, citată de CNN. Lămuririle vin după ce, într-o postare pe Twitter, prietenul ei a scris că autoritățile au tratat cazul cu profesionalism și-a exprimat convingerea că fata e bine. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Fata de 22 de ani a dispărut din orașul natal, situat în apropiere de Londra, în 31 iulie. Dispariția sa a fost semnalată și pe site-ul poliției din Haringey, scrie Metro.

„Ne puteți ajuta să o găsim pe Marina Joyce, care a dispărut? A fost văzută ultima oară pe 31 iulie și a fost dată dispărută pe 7 august”, a transmis poliția.

Imediat, fanii tinerei au reacționat pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, Brandon Mehmed, iubitul fetei, susține că aceasta ar fi în siguranță.

Citește și
O vedetă Youtube a murit după ce a sărit de la 50m. Parașuta nu i s-a deschis
O vedetă Youtube a murit după ce a sărit de la 50m. Parașuta nu i s-a deschis

„Este o postare temporară pentru toți cei îngrijorați pentru Marina. Ne ocupăm de asta cu profesionalism. Nu vă îngrijorați pentru ea, e bine. E în siguranță, aveți cuvântul meu”, a transmis el, subliniind că nu poate da mai multe informații.

Contactați de The Sun, reprezentanții poliției au precizat că nu au încă informații despre locul în care se află tânăra.

Potrivit The Independent, Joyce a devenit cunoscută datorită tutorialelor pe teme de frumusețe pe care le postează pe YouTube, În 2016, și-a îngrijorat fanii după ce ar fi șoptit: „Salvați-mă” într-un tutorial. Totodată, părea să aibă vânătăi pe brațe. Ulterior, însă, ea a susținut este în siguranță.

Marina este urmărită de 2,1 milioane persoane pe YouTube. Ultima dată, ea a încărcat un filmuleț pe YouTube în 21 iunie. De atunci, fanii nu au mai auzit nimic despre ea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult