Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„M-a amenințat că se face mare și că îmi dă cu toporul în cap. După 6 ani așa a făcut”. Caz tulburător la Visuri la Cheie

O nouă familie, o nouă poveste emoționantă, o nouă casă renovată și un nou vis împlinit, miercuri, 14 septembrie, la Visuri la Cheie.

Dumitru Voicilaș are o familie minunată. Două fete frumoase, cuminți și studioase, și o soție care nu l-ar părăsi pentru nimic în lume. Pentru ele și-a dedicat întreaga viață, însă acum a ajuns în grija lor.

Destinul lui Mitică a fost schimbat acum șapte ani, odată cu întâmplarea unui eveniment tragic. Acesta a rămas paralizat de la gât în jos: „Șeful meu a angajat un puști din sat. L-am prins la furat. Trebuia să îl duc la poliție, dar nu am făcut-o fiindcă era mic. M-a amenințat că se face mare și mă omoară, că îmi dă cu toporul în cap. După șase ani, ne-am întâlnit și exact așa s-a întâmplat… și de atunci a început coșmarul vieții mele”, a povestit acesta cu lacrimi în ochi.

Suferința a fost cu atât mai mare cu cât tatăl lui Mitică a murit în urma unui infarct provocat de vestea cumplită.

Citește și
visuri la cheie
Visuri la Cheie 2022. Noutățile sezonului 9 din emisiunea prezentată de Dragoș Bucur

În ciuda dificultăților întâmpinate, Mitică își ia puterea de la copii: „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”.

„Tata m-a învățat să nu renunț niciodată. Lupți până câștigi!”, spune Ioana, una dintre fiicele acestuia.

Fațada casei e așa cum a visat Dumitru  

Primii pași făcuți la etajul casei sale. Cum arată etajul  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult