Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două autospeciale au căzut în fântâna arteziană din centrul orașului Satu Mare. FOTO și VIDEO

O mașină de pompieri a căzut într-o fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare, în timp ce intervenea pentru scoaterea unei autoutilitare din aceeași groapă.

"Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând. Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite, iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp", au transmis autoritățile. 

Prima autoutilitară implicată în incident a fost un Mercedes Vito care se afla în zonă pentru transportul de echipament informatic la un nou sediu al Prefecturii. Platforma fântânii arteziene a cedat, iar autovehiculul a rămas blocat. Acela a fost momentul în care a fost chemată autospeciala ISU, care a reuşit scoaterea autoutilitarei MAI, dar care a căzut, la rându-i, în fântână, explică News.ro. 

Autospeciala a fost scoasă cu ajutorul unei macarale. Autorităţile din judeţ menţionează că ambele echipaje se aflau în misiune, iar toate pagubele produse vor fi acoperite şi refacerea zonei afectate se va realiza în cel mai scurt timp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult