Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă vrea să-și castreze chimic fiul, după ce l-a crescut drept fată. Tatăl este disperat

Un tată disperat susține că fosta sa soție vrea să-l castreze chimic pe fiul lor și o roagă să nu apeleze la această metodă.

Jeff Younger, din Texas, a publicat un videoclip cu fiul său, James în vârstă de nouă ani, în care spune că este, de fapt, fată, scrie dailymail.co.uk.

Când a fost întrebat dacă este băiat, James i-a spus tatălui său: „Nu, sunt fată”.

Băiatul a spus că mama sa, care este medic pediatru, i-a spus că este fată pentru că „iubește fetele” și îl îmbracă în rochițe.

Younger a declarat că fosta soție, dr. Anne Georgulas, a plănuit să-l castreze chimic pe fiul lor până la vârsta de nouă ani, atât cât are acum.

„Mi-a înghețat sângele când am realizat ce a plănuit pentru băiat. I-a început tranziția când avea doi ani. A încercat să-l înscrie într-o clinică de gen pe când avea cinci ani. Înregistrările pediatrului arată că ea intenționa să-l castreze chimic la vârsta de opt sau nouă ani, vârsta lui actuală. Apoi ca prin minune se mută în California? Nu știu că este coincidență”, a spus bărbatul.

Citește și
Amber McLaughlin
Prima femeie transgender condamnată la moarte va fi executată în SUA. Ce a făcut acum 20 de ani

El a spus că fosta soție a divorțat de el astfel încât să poată castra chimic copilul fără permisiunea lui și chiar a primit o decizie judecătorească temporară care îi interzice lui Younger să-i spună copilului că este băiat.

„A trebuit să-l prezint lumii drept fată. Fratele său geamăn este confuz”, a mai spus bărbatul.

În 2019, lui Younger i s-au acordat jumătate din drepturi asupra copiilor pentru a putea bloca progresele soției sale în procedura medicală, însă cazul a fost ulterior transferat, iar judecătorul a deposedat tatăl de drepturile sale.

California a adoptat o lege care permite copiilor transgender și familiilor lor care vin din Alabama, Texas, Idaho sau orice alt stat care incriminează părinții copiilor trans pentru că i-au îngrijit în conformitate cu alt gen.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult