Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă și-a predat la poliție fiul de 18 ani după ce a făcut o descoperire cutremurătoare, când băiatul a intrat în casă

Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, pentru crimă, după ce mama sa l-a predat poliției când a aflat că fiul ei a ucis un adolescent de 16 ani, înjunghiindu-l în inimă, potrivit Daily Mail.

Joshua Delbono, care la momentul crimei avea 18 ani, l-a ucis pe Charley Bates în iulie 2022, timpul unei lupte între două grupuri, în localitatea Radstock, din sud-vestul Angliei.

O ceartă privind o sumă de bani, izbucnită într-o parcare din Radstock între victimă și unul dintre prietenii lui Delbono a escaladat. Prietenii celor doi le-au sărit în ajutor, iar Delbono a luat un cuțit și l-a înjunghiat în piept pe Bates.

Delbono a fugit imediat de la locul crimei și a mers timp de o oră și jumătate, până la un lac, unde și-a incinerat hainele, ca să ascundă urmele.

Dar când a ajuns acasă, mama sa a sunat la poliție să anunțe că fiul ei a comis o crimă, la scurt timp după ce acesta a ajuns acasă, la 6 ore după ce l-a ucis pe adolescentul de 16 ani.

„Fiul meu a ucis pe cineva. S-a întâmplat mai devreme, în Radstock. Tocmai s-a întors și am aflat. Este în casa mea, dar nu îl pot lăsa să plece nicăieri”, i-a spus Donna Delbono operatorului de la numărul de urgențe.

Criminalul, care acum are 19 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, marți, după ce a fost găsit vinovat de o instanță din Bristol. El va trebui să petreacă cel puțin 21 de ani după gratii până va putea să ceară eliberarea condiționată, conform deciziei judecătorului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult