Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă s-a dus la spital după ce i s-a rupt apa, dar medicii au trimis-o acasă. Copilul a murit după o săptămână

Un bebeluș a murit după 31 de ore de la naștere. Mama sa, o femeie din Marea Britanie, a fost trimisă acasă de medici, deși i se rupsese apa.

Rebecca Walker, în vârsăt de 46 de ani, era însărcinată în 26 de săptămâni atunci când a început să piardă din lichidul amniotic, pe 12 iunie 2019. Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar Royal Stoke, din Staffordshire, acolo unde a fost consultată și i s-a transmis că este vorba despre incontinență urinară, scrie dailymail.co.uk.

Walker a fost externată și trimisă acasă, spunându-i-se să revină pentru o altă consultație peste două săptămâni. De asemenea, i s-a spus că durerea pe care o simțea în partea dreaptă a abdomenului este cauzată de faptul că fătul apasă pe un nerv.

O săptămână mai târziu, femeia a fost dusă de urgență la un alt spital din cauza durerilor din partea dreaptă. O examinare a confirmat faptul că membranele i se rupseseră cu o săptămână înainte și că există o infecție în corp.

Mai târziu în aceeași zi, femeia a început să simtă contracții și a fost transportată la un alt spital unde l-a născut pe fiul său prin cezariană.

Citește și
Klaus Iohannis, armata, NATO, soldati
Cele 10 măsuri ale lui Klaus Iohannis, dacă ajunge șef al alianței militare: ”Trebuie să facem NATO mai puternică”

Bebelușul a fost dus pe secția de neonatologie, fiind suspect de septicemie, dar și de probleme respiratorii. Copilul a murit în brațele mamei sale în următoarea zi, pe 21 iunie 2019, la 31 de ore de la naștere.

În urma decesului copilului, femeia și-a angajat avocați pentru a investiga cazul, aceștia obținând acum o înțelegere cu spitalele implicate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult