Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă din SUA a născut gemeni în ani diferiți. „Cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”. Cum a fost posibil

Un bărbat din New Jersey a primit cel mai frumos cadou de ziua sa de naștere. El și soția sa au devenit părinți în ajunul și în ziua de Anul Nou.

„Am fost foarte entuziasmat de posibilitateade a avea băieții de ziua mea", a declarat Billy Humphrey pentru „Good Morning America". „Nu eram foarte sigur dacă se vor naște în acea zi, dar să îl am pe unul dintre ei, cel puțin, de ziua mea de naștere a fost o binecuvântare uriașă și un cadou."

Eve Humphrey, în vârstă de 34 de ani, a declarat că a mers la spital cu o zi înainte, dar a fost trimisă acasă după o alarmă falsă. Ea s-a întors a doua zi după ce i s-a rupt apa.

„Mi s-a rupt apa. Și am zis: 'La mulți ani! Cred că trebuie să mă duc la spital'", își amintește ea că i-a spus soțului ei.

Până duminică seara, Eve Humphrey era în travaliu. Bebelușul Ezra a venit pe lume la ora 23:48, pe 31 decembrie, în timp ce fratele său geamăn fraternal Ezekiel s-a născut la ora 12:28, pe 1 ianuarie - ceea ce înseamnă că băieții nu s-au născut doar în zile diferite, ci și în ani diferiți, unul în 2023 și celălalt în 2024.

Citește și
elefanti
Caz extrem de rar la o rezervație naturală din Kenia. O femelă elefant a adus pe lume gemeni

„Sunt recunoscătoare că toată lumea a fost sănătoasă și că lucrurile au mers destul de bine. Ăsta este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”, a adăugat ea.

Părinții au declarat că au fost amândoi „șocați" când au aflat prima dată că vor avea gemeni în primăvara anului trecut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult