Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă a sunat la Urgențe și a anunțat: ”Mi-am omorât cei 2 copii. Nu sunt un monstru”. Unul din ei, înjunghiat de 20 de ori

O femeie din Anglia a sunat la numărul de urgență și a anunțat calmă că și-a omorât cei doi copii mici, pe care i-a atacat cu un cuțit. Pe băiețelul de 11 ani l-a înjunghiat de peste 20 de ori, femeia spunând că nu voia ca soțul să-i ia copiii.  

Veronique John, care este judecată pentru crimă, a susținut în fața anchetatorilor că „nu este un monstru”, după ce și-a ucis pe 11 iunie 2023 fiica de 7 ani și fiul de 11 ani, scrie Sky News.

Potrivit procurorilor, femeia i-a omorât pe Elizabeth și Ethan pentru că nu voia ca aceștia să ajungă la soțul ei.

La ultimul termen al procesului, jurații au aflat că femeia l-a înjunghiat pe Ethan de mai mult de 20 de ori și i-a provocat leziuni cerebrale fiicei ei Elizabeth, înainte de a se îndrepta către o spălătorie auto îmbrăcat doar în halat pentru a-l înjunghia pe partenerul ei Nathan John în stomac.

Apoi s-a întors acasă, a sunat 999 și a spus: „Sunt aici pentru a raporta că tocmai mi-am ucis cei doi copii”.

Citește și
calcata masina
VIDEO. Și-a omorât cea mai bună prietenă într-o clipă de neatenție. Accidentul bizar înregistrat în Gorj

Femeia care lucra ca vânzătoare la un magazin de caritate le-a spus polițiștilor care au ajuns la fața locului: „Dacă ai o armă, împușcă-mă. Nu sunt un monstru - avea de gând să mi le ia”.

Căutarea ”înfricoșătoare” făcută pe internet înainte de a-și ucide copiii

Cu o zi înainte de atacurile fatale, femeia fusese arestată pentru că și-a agresat soțul cu o bucată de lemn în timp ce copiii lor se pregăteau de culcare. Ea l-ar fi suspectat că avea o aventură.

Femeia a declarat procurorilor că s-au confruntat cu dificultăți profunde în relația lor și nu a dorit ca el să aibă un telefon cu internet.

Procurorul Peter Grieves-Smith a spus că „furia Veronicăi John fierbea chiar la suprafață” cu puțin timp înainte ca cei doi copii să fie uciși.

"Ceea ce s-a întâmplat pe 11 iunie nu a ieșit din senin. Tensiunea a crescut în zilele dinainte. În acea zi, ea tocmai a erupt, și-a ucis copiii și l-a atacat pe Nathan", a spus el.

Femeia și-a ucis copiii la câteva ore după ce a făcut o căutare „înfricoșătoare” pe internet, întrebând „Poate fi acuzat un străin de crimă în Marea Britanie?”, a declatat procurorul Grieves-Smith.

Femeia cere autorităților să fie omorâtă

Ethan a fost declarat mort după ce a fost găsit într-un dormitor cu o rană la gât de 17 cm lungime, în timp ce Elizabeth a fost descoperită în sufragerie, cu un traumatism la cap și trei răni prin înjunghiere, inclusiv în stomac.

Juriului i s-a spus că o vecină a auzit „țipete și plânsete ascuțite care au durat puțin” cu câteva minute înainte ca Veronique John să meargă la spălătoria auto unde soțul ei a stat noaptea.

„Este ceva la care mă gândeam de multă vreme – să mă sinucid pe mine și pe copii. Dacă nu îmi oferiți pedeapsa cu moartea, nu am nimic altceva de spus”.

"Am făcut-o pentru că îmi iubesc copiii - pentru a-i proteja pe copii. Dacă există vreo modalitate posibilă de a fi omorâtă, mi-ar plăcea asta. Vreau să spun 100%".

Veronique John, din Flax Street, Stoke, este judecată pentru două acuzații de crimă, tentativă de omor și de rănire, dar a fost considerată inaptă să pledeze în instanță. Ea este tratată într-un spital securizat și nu a fost în bancă pentru a asculta discursul de deschidere al procesului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult