Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O influenceriţă, vedetă pe TikTok, susține că a rămas cu o buză umflată după ce a rămas fără bani

O ”influenceriță” de pe TikTok a provocat discuții aprinse pe rețeaua de socializare după ce a postat o înregistrare video în care apare cu o buză umflată, despre care spune că este rezultatul unui tratament estetic întrerupt brusc, la jumătate.

Potrivit Metro, Hareem Shah le-a povestit celor 6,5 milioane de urmăritori ai săi de pe TikTok despre o situație foarte bizară, susținând că a trebuit să părăsească un salon de tratament estetic a buzelor din Marea Britanie chiar în timpul operației, deoarece conturile ei bancare ar fi fost înghețate de autoritățile pakistaneze.

Videoclipul a înregistrat mii de vizualizări – dar specialiștii nu cred că cineva i-ar fi permis să plece în mijlocul exact unei proceduri de tratare a buzelor.

Potrivit Metro, care citează India Today, fata spune că autoritățile i-au înghețat conturile ca parte a unei investigații de spălare a banilor.

Ancheta a fost lansată în 12 ianuarie, după ce anchetatorii au văzut un videoclip în care Shah spunea că a intrat în Regatul Unit cu grămezi de bani în numerar.

Citește și
Mariana Naumova - 4
Cum arată acum "cea mai puternică fată din lume". În 2015 putea să ridice 150 de kg, acum s-a schimbat complet. FOTO

Dar șeful unei clinici din Londra, Rupesh Shah, spune că povestea poate fi credibilă, în anumite situații:

”Nu cred că un profesionist te-ar lăsa să pleci cu treaba pe jumătate făcută. Personal, am mulți oameni care au fost la clinică, iar după operație au aflat că nu le funcționează cardurile sau că acestea sunt blocate. Nu am ce să fac, trebuie doar să accept și să sper că se vor întoarce, să plătească pentru tratamentul lor. Până acum toată lumea a fost sinceră și s-a întors. Nu aș lăsa pe nimeni să iasă din clinica mea cu jumătate de procedură efectuată.” - a spus medicul.

În mod similar, un avocat, care este partener la o companie de avocați care se ocupă de cazuri de chirurgie estetică, a spus că este puțin probabil ca un profesionist să o lase pe Shah să părăsească sala de operație în felul în care arăta în videoclipul ei de pe TikTok.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult