Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O armată de oameni a plecat în căutarea unei fetițe care a dispărut în pădure. Salvatorii, ajutați de drone și câini

Căutarea unei fetiței de doar 10 ani, care a dispărut într-o pădure din Louisiana, s-a încheiat în cel mai incredibil mod. 

Peyton Saintignan a fost văzută ultima dată pe 14 septembrie. Era îmbrăcată într-o pijama albastră, cu personaje din Frozen, și fără încălțăminte în picioare.

Șeriful din Webster Parish, Jason Parker, a declarat că fetița s-a îndepărtat de casa în care locuia, iar ulterior a fost surprinsă de o cameră video mergând spre o zonă împădurită.

La 15 septembrie, poliția a demarat o căutare de amploare, la care au luat parte sute de voluntari și câini speciali antrenați. De asemenea, o companie a pus la dispoziție drone echipate cu camere cu termoviziune.

Fetița a fost găsită ghemuită, în timp ce dormea pe solul din pădure, scrie Daily Mail.

Citește și
eleva disparuta iasi
O elevă de 10 ani din Iași a fugit de la ultima oră după o ceartă cu colegii. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă

"Era într-o pădure densă, la aproximativ 300 de metri de locul în care o cameră de luat vederi a înregistrat-o duminică dimineața", a declarat Parker.

"Dormea când am găsit-o. Este bine, s-a întors acasă și îi este foame", a mai spus acesta.

Imaginile filmate cu drona au surprins momentul în care micuța Peyton Saintignan a fost trezită de salvatori și preluată în siguranță în jurul orei 23:00.

"Am fost onorați să jucăm un rol în operațiunea de căutare și salvare. Să fim martori la momentul în care Peyton a fost găsită, dormind liniștită în pădure, a fost cu adevărat înduioșător", au transmis reprezentanții companiei care a pus la dispoziția salvatorilor dronele.

"Nu pot să vă spun cât de încântați suntem cu toții să avem un final fericit. O mulțime de rugăciuni au fost ascultate astăzi", a spus Parker.

"Și vreau să mulțumesc în mod special tuturor agențiilor care au ajutat la aducerea lui Peyton în siguranță acasă și tuturor voluntarilor care și-au oferit timpul și eforturile. Acesta a fost cu adevărat un efort de cooperare", a încheiat el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult