Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a împușcat mortal soțul după ce s-au certat pentru niște chei. Declarațiile făcute de unul dintre copiii lor

O femeie din Memphis, mama a trei copii, a fost arestată după ce și-a împușcat mortal soțul, în urma unui conflict care a pornit de la niște chei.

Marți, 21 mai, în jurul orei locale 22, poliția din Memphis a fost solicitată la o locuință unde fuseseră auzite focuri de armă.

Când ofițerii au ajuns la fața locului, copiii care se aflau afară le-au spus că mama lor, Elita Bean, l-a împușcat pe tatăl lor, Terrence Bean. Când au pătruns în locuință, polițiștii au găsit-o pe femeie în bucătărie, iar soțul ei zăcea întins pe podea. Femeia a declarat că acesta ținea în mână arma atunci când s-a descărcat.

Unul dintre copii a spus anchetatorilor că părinții lui au avut o dispută cu privire la chei. Elita ar fi luat un cuțit și ar fi încercat să-l înjunghie pe Terrence, în bucătărie. Minorul a mai spus că Terrence a luat arma și i-a dat-o femeii, spunându-i să-l împuște.

Citește și
Florentina a plecat la Sibiu să-și facă un rost și a sfârșit ucisă de iubit. „El a fost internat la psihiatrie. Auzea voci”
Florentina a plecat la Sibiu să-și facă un rost și a sfârșit ucisă de iubit. „El a fost internat la psihiatrie. Auzea voci”

Polițiștii au observat că degetul mijlociu de la mâna dreaptă și antebrațul stâng au fost tăiate. Elita a fost arestată după ce a primit tratament la spital pentru dureri de umăr.

Femeia l-a împușcat pe tatăl copiilor ei de trei ori.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult