Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie s-a plimbat 10 minute prin oraș cu bebelușul pe plafonul mașinii

Călătoria inedită a unui copil din Australia a alertat mai mulți șoferi din trafic, dar și poliția locală, relatează 9news.com.

Bebelușul a mers mai bine de zece minute pe plafonul mașinii condusă chiar de mama sa, fără ca aceasta să știe unde se află copilul, cel puțin așa susține individa. 

Femeia s-a urcat la volanul mașinii și a pornit pe străzile orașului. Aceasta a mers câteva minute prin trafic, până când alți șoferi au avertizat-o în legătură cu pericolul în care se afla copilul său.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din trafic. În imagini se observă că cel mic era doar într-un scutec și se pare că, se bucura din plin de aventura de care avea parte.

După ce mai mulți șoferi au anunțat autoritățile, s-a sesizat și poliția, care a localizat mașina femeii într-o stație de benzinărie. “În mașină au mai fost gășiți trei copii. Însă, doar doi erau așezați în scaune speciale pentru copii.”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Citește și
sue radford
Familia care a șocat Marea Britanie. Câți copii are această mamă. VIDEO

Nu se știe cum a ajuns copilul pe plafonul mașinii, însă imaginile surprinse vor fi analizate de polițiști, iar femeia de 36 de ani urmează să fie cercetată.

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult