Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie s-a căsătorit la Poarta Albă chiar cu bărbatul care a înjunghiat-o cu foarfeca. Andreea a fost la un pas de moarte

O femeie s-a căsătorit chiar cu bărbatul care a înjunghiat-o cu o foarfecă. Ca o ironie a sorții, cununia civilă a avut loc în penitenciarul Poarta Albă, unde bărbatul își ispășește condamnarea, chiar pentru această faptă.

Andreea Țigleanu și iubitul ei, Mengai Constantin George, ambii din București, și-au petrecut concediul anul trecut în Eforie Nord într-un cort, împreună cu cei doi copii. Pe 23 august 2022, dimineață, după ce băuse o cantitate apreciabilă de alcool, individul a devenit agresiv, notează publicația Replica.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul era atât de beat în timpul incidentului încât nu își mai amintește decât frânturi din ce a făcut, știind doar că, la un moment dat, s-a trezit cu foarfeca în mână.

Cuplul s-a certat, în cort, iar când Andreea Țigleanu a încercat să fugă, agresorul a luat în mână o foarfecă și a înjunghiat-o de mai multe ori. În ciuda faptului că a fost la un pas de moarte din cauza faptei concubinului, femeia nu numai că i-a mai dat o șansă, ci a decis să-l ia și oficial de bărbat. Cei doi s-au căsătorit, chiar la închisoarea Poarta Albă, acolo unde Mengai Constantin George se afla în arest preventiv. La doar o lună de la căsătorie, Mengai a primit și pedeapsa pentru înjunghierea soției, și anume șase ani și patru luni de închisoare. Sentința Tribunalului Constanța nu este însă definitivă.

Citește și
morgan lund
O tânără și-a înjunghiat iubitul cu o foarfecă în timp ce „visa”. Ea ar fi văzut o „figură înunecată non-umană”
Condamnat și pentru tâlhărie

Mengai Constantin George nu este la primul conflict cu legea, în trecut el fiind condamnat pentru tâlhărie și consum de droguri. Astfel, în anul 2016, bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare, prin sentința Judecătoriei Sectorului 4 București, după ce ar fi tâlhărit mai multe persoane, împreună cu o altă persoană. Bărbatul ar mai fi fost cercetat și pentru consum de droguri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult