Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turistă gravidă, ucisă cu cruzime de 3 bărbaţi cu cuţite în cabana unde mersese în vacanţă. Ce a făcut soţul ei

O femeie însărcinată din Marea Britanie a murit după ce a fost înjunghiată în timp ce se afla în vacanță cu soțul ei și celălalt copil al lor.

Familia a fost atacată de trei bărbați înarmați cu cuțite în timpul nopții, scrie Mirror. Ei erau în vacanță într-o stațiune din Africa de Sud. În urma loviturilor de cuțit femeia a murit împreună cu copilul pe care îl aștepta. De asemenea, soțul ei se află în stare gravă.

Mai mulți prieteni care erau cu ei în vacanță au declarat că în timpul nopții au auzit țipete. Potrivit autorităților, geamurile casei, în care familia stătea, erau deschise din cauza temperaturilor mari din timpul nopții, așa că nu există dovezi cum că atacatorii au forțat vreo intrare. După o primă anchetă, s-a descoperit că nu a fost furat niciun obiect din încăpere.

Acest incident nu este singurul de acest fel care a avut loc în zona în care familia era în vacanță. Anul trecut au avut loc peste 21.000 de crime și 45.000 de violuri în regiune.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
agresor
"Ai rabdare, fiu de catea". O turista de pe un vas de croaziera a fost la un pas de moarte din cauza acestei replici. FOTO

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult