Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie gravidă a ajuns la spital cu un ciu de 5 cm în cap. Îngrozitor prin ce a trecut femeia

O femeie gravidă din Pakistan a ajuns la spital după ce un vindecător spiritual i-a bătut un cui în cap și i-a promis că astfel va da naștere unui băiețel, potrivit BBC.

Femeia a ajuns la un spital din Peshawar după ce a încercat fără succes să își extragă singură cuiul de 5 centimetri cu un clește. Ea le-a spus inițial medicilor că și-a bătut singură cuiul în cap, dar a recunoscut apoi că un vraci a fost responsabil și că acesta i-a promis că astfel ea va naște un băiețel. Dr. Haider Khan a spus că femeia era „pe deplin conștientă, dar avea dureri mari” când a sosit la spital. Mamă a trei fete, femeia a apelat la un vraci după ce medicii i-au spus că va mai avea o fetiță, iar soțul ei a amenințat-o că o părăsește dacă nu va da naștere unui băiat. În unele țări mai sărace din Asia de Sud-Est, mulți cred că un băiat va avea mai multe şanse să asigure viitorul financiar al părinţilor săi decât o fată.

Poliția a demarat o anchetă după ce imagini cu radiografia femeii au apărut în mediul online. Încearcă să o găsească acum pe această, cu ajutorul informațiilor furnizate de medici, cu speranța că femeia îi va putea ajuta să îl identifice pe vraci.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult