Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Botoșani a ajuns în comă la spital după ce a câștigat un pariu că bea mai mult decât toți cei din bar

O femeie de 31 de ani din Botoșani, mamă a 7 copii, a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a câștigat un pariu că bea mai mult decât toți cei din bar.

 

Tânăra este mama a 7 copii și se afla într-un bar când a pus pariu cu bărbații aflați acolo că poate bea mai mult alcool decât ei, scrie Monitorul de Botoșani.

Femeia și-a turnat într-o halbă de bere 400 de mililitri de votcă, pe care a băut-o apoi pe nerăsuflate. A câștigat pariul, dar la scurt timp s-a prăbușit inconștientă, iar partenerii de pahar au sunat la 112.

Tânăra a fost luată direct din bar de o ambulanță și dusă la Centrul de Primiri Urgenţe din Săveni, dar pentru că starea femeii continua să se agraveze, cadrele medicale de acolo au solicitat transferul la Botoşani, aceasta fiind preluată de o ambulanţă cu medic.

 

Citește și
Un bihorean a fost prins la volan cu o alcoolemie de aproape 6 la mie. Cantitatea putea băga în comă două persoane
Un bihorean a fost prins la volan cu o alcoolemie de aproape 6 la mie. Cantitatea putea băga în comă două persoane
A fost în comă profundă timp de mai multe ore

 

„Pacienta a fost preluată în comă de gradul III prin intoxicaţie voluntară etanolică. Starea acesteia era foarte gravă, reuşind să o stabilizăm pentru transferul la UPU Botoşani, unde a fost predată colegilor specialişti”, a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

Femeia s-a aflat timp de câte ore în comă profundă, iar după ce și-a revenit a fost direcționată către secţia de psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult