Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care susține că o fantomă i-a șoptit la ureche trei cuvinte a făcut apoi o descoperire cutremurătoare

O femeie în vârstă de 60 de ani din Thailanda a găsit un bărbat decedat după ce, susține ea, o fantomă i-a dezvăluit locul în care se afla cadavrul, potrivit Daily Star.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu câteva zile. Polițiștii din Phra Samut Chedi au fost informați că un bărbat a fost găsit mort într-o cocioabă, în provincia Samut Prakan, din centrul țării.

Ajunși la fața locului, ofițerii au găsit pe bărbat decedat, pe pat. Acesta a fost identificat ca fiind Wongsin "Ho-wang" Phodam, în vârstă de 60 de ani.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că acesta murise cu trei zile în urmă și nu prezinte urme de violență.

Chan Sribua, vecina care l-a găsit mort, le-a spus polițiștilor că a auzit o voce de bărbat după ce a ațipit, care i-a șoptit la ureche „Ho-wang e mort”.

Femeia a mai declarat că i-a cerut unui vecin să meargă să verifice dacă bărbatul este bine, dar acestuia i-a fost teamă. Așa că aceasta a mers de una singură la cocioaba în care locuia Ho-wang și după ce a verificat dacă este mort, a sunat la poliție.

Ea le-a spus polițiștilor că Ho-wang locuia singur și lucra într-o fabrică din zonă și consuma alcool în fiecare zi. Aceasta a precizat că l-a văzut ultima dată pe vecinul său pe 20 august, când i-a oferit mâncare și apă.

Cadavrul lui Ho-wang a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi efectuată o autopsie. Poliția a transmis că nu există indicii că bărbatul ar fi fost ucis.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult