Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unei femei, după ce o tânără o ceartă că mănâncă semințe și face mizerie în tren

Your browser doesn't support HTML5 video.

O filmare făcută într-un tren de călători, pe ruta Timisoara- Caransebeş, ilustrează un străvechi obicei al plictiselii la romani: mâncatul de seminţe.

Problema e că femeia filmată de o altă pasageră aruncă toate cojile pe jos, în vagon. Abia după ce a fost admonestata de câteva ori, s-a oprit, însă discuţia a devenit virala pe internet.

 „Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra, care a publicat imaginile pe Facebook.

Femeia a negat că a aruncat cojile pe jos și i-a spus tinerei să-i fie rușine că îi face observație, fiind mai mică decât ea.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, spune aceasta în filmare.

Până la urmă, femeia recunoaşte că sunt câteva coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să-i facă observație pentru că este mică: „Da, sunt câteva coji de seminţe. (...) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“.

În tot acest timp niciun alt călător nu a intervenit în discuţia dintre cele două.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult