Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a vrut să angajeze un asasin plătit pentru a-i ucide fostul soț. Ce a urmat

Wendy Lynn Wein, o femeie de 52 de ani din South Rockford a apelat la site-ul "Rent-A-Hitman" pentru a angaja un asasin plătit pentru a-și ucide fostul soț.

 

Ea a contactat reprezentanții site-ului, care este unul fals, oferind un nume fals, dar restul datelor erau reale, ceea ce l-a determinat pe proprietarul site-ului să contacteze poliția.

Proprietarul site-ului era îngrijorat de faptul că Wein chiar ar putea încerca să-l omoare pe fostul ei soț, deoarece îl acuza că era sursa tuturor problemelor sale, conform Manistee News Advocate.

Apoi, un polițist sub acoperire s-a dat drept asasin plătit și s-a întâlnit cu femeia. Ea s-a oferit să îi dea 5.000 de dolari pentru a-l ucide pe fostul soț care locuia într-un alt stat, oferindu-i acestuia în avans 200 de dolari pentru drum.

Wein i-a dat detectivului adresa de acasă a fostului ei soț, adresa de la serviciu și programul de lucru.

Apoi, femeia a fost arestată, iar în cadrul procesului a pledat vinoată pentru acuzațiile care i se aduc.

Proprietarul site-ului spune că a fost contactat de foarte multe persoane care au solicitat diverse lucruri, inclusiv atacuri în școală sau răpiri de copii. El spune că a împiedicat cam 130 de astfel de infracțiuni, pentru că toate cererile le trimitea poliției.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult