Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit într-un accident, în munți. După 19 zile, fiica ei a făcut o descoperire uluitoare

O femeie din Kansas, Statele Unite, a murit într-un accident de circulație care a avut loc într-o zonă muntoasă. Jennifer Orr era în mașină cu fiica ei, Samantha, 22 de ani, și cu cîinele lor, Bentley.

Samantha a fost rănită în accident și a stat mai multe zile în spital, însă Bentley a fost proiectat în afara vehiculului după ce acesta s-a prăbușit într-o râpă și nu a fost găsit de salvatorii sosiți la locul accidentului, relatează Metro.

În zilele care au urmat, Bentley a fost căutat, pentru că Samantha simțea că este încă în viață. Însă efortul a zeci de oameni a rămas fără rezultat. Totuși, mai multe persoane aflate în trecere prin zona respectivă au spus că au zărit de la distanță un câine.

La 19 zile după accident, după ce a ieșit din spital, Samantha s-a dus la locul accidentului. L-a descoperit pe Bentley după câteva ore, flămând și murdar, cu câteva răni, dar într-o stare destul de bună.

Tânăra a spus că, în primă fază, nu a vrut să vină la ea, speriat probabil de ultimele evenimete din viața lui. ”Până la urmă a venit în brațele mele”, a spus în lacrimi, tânăra.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult