Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit înecată cu bezele, după ce a încercat o provocare la un eveniment caritabil

O femeie în vârstă de 37 de ani din Țara Galilor a avut parte de un sfârșit tragic. A murit înecată cu bezele în timp de încerca o provocare ce făcea parte dintr-un eveniment caritabil.

Natalie Buss, o mamă a doi copii, a câștigat un joc de bingo și a fost invitată să urce pe scenă pentru a încerca o provocare: să-și înghesuie cât mai multe bezele în gură. Însă ceea ce trebuia să fie un moment plin de umor s-a transformat într-o tragedie. Femeia s-a prăbușit brusc, sub ochii îngrijorați ai celor din public, scrie Mirror.

Medicii și asistentele din public s-au repezit să o ajute, iar o femeie a fugit la o școală din apropiere să ia un defibrilator. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a fost declarată decedată.

Strângerea de fonduri a fost organizată la un club de rugby, în Țara Galilor de Sud, pentru a ajuta copii cu vârste sub 10 ani. La acest club joacă și fiul cel mare al lui Natalie.

Un purtător de cuvânt al Beddau Rugby Football Club a descris ceea ce s-a întâmplat drept „un accident tragic”. A fost anunțat și medicul legist local.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult